València

Fabra es planteja crear un nova RTVV si la situació econòmica ho permet

El president diu que "estaria disposat a parlar d'una nova radiotelevisió valenciana" si la situació econòmica ho permet

RedaccióActualitzat

El president valencià, Alberto Fabra, ha anunciat a les Corts Valencianes que "estaria disposat a parlar d'una nova radiotelevisió valenciana", sempre que l'economia ho permeti i sigui una televisió solvent. Això vol dir, segons ha explicat, que no suposi més costos, es garanteixin els serveis socials als ciutadans, la comunitat compleixi l'estabilitat pressupostària i no tingui dèficit. Així ha respost el president valencià a una pregunta d'Esquerra Unida sobre "les dificultats per liquidar la Radiotelevisió Valenciana" quan gairebé fa un any que va tancar.

Més tard, en els passadissos, Fabra ha dit que el consell i el PP propiciaran que es pugui "dialogar i negociar" la iniciativa legislativa popular presentada a les corts, i avalada per gairebé 90.000 firmes, per demanar una nova radiotelevisió pública en valencià.

No obstant, Fabra ha admès que l'extinció de l'antiga RTVV continua perquè s'ha de complir amb l'Expedient de Regulació d'Ocupació en marxa, de manera que es tractaria de crear "una nova radiotelevisió partint de zero".

Tot plegat l'endemà que se sabés que el PP vol posar en marxa una televisió provincial a València a les portes de les eleccions municipals i autonòmiques.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut