abra declarant als jutjats de Castelló en una imatge d'arxiu.
Carlos Fabra declarant als jutjats de Castelló en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Castelló

Fabra es dóna de baixa del PP després de ser condemnat per frau fiscal

L'expresident de la Diputació de Castelló ha demanat la baixa com a militant del partit després que l'Audiència de Castelló l'ha condemnat a quatre anys de presó per quatre delictes de frau fiscal i contra la Hisenda Pública. Carlos Fabra ja no ocupava cap càrrec públic ni orgànic dins del PP, sinó que hi continuava com a militant.

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Diputació de Castelló i expresident del PP a Castelló, Carlos Fabra, ha demanat la baixa com a militant del partit després que l'Audiència de Castelló l'ha condemnat a quatre anys de presó per quatre delictes de frau fiscal i contra la Hisenda Pública i l'ha absolt dels delictes de suborn i de tràfic d'influències. La sol·licitud de de baixa l'ha fet al president provincial del PP, Javier Moliner, i seguirà els passos habituals, segons han informat fonts de la Diputació.

Carlos Fabra va abandonar la presidència de la Diputació de Castelló el 2012 després de 16 anys en el càrrec i el va substituir l'actual president, que també l'havia succeït com a president provincial del PP.

Després de deixar també la presidència de l'empresa pública promotora de l'aeroport de Castelló, Aerocas, Carlos Fabra no ocupava cap càrrec públic ni orgànic dins del PP, sinó que hi continuava com a militant.

Després de la sentència, que Fabra ha anunciat que recorrerà, la secretària general, María Dolores de Cospedal, ha dit que encara no és ferma i que es pot recórrer, i ha defensat la presumpció d'innocència.

Anar al contingut