Fabian Mohedano, a l'acte d'ERC. (Foto: ACN)
Fabian Mohedano, a l'acte d'ERC. (Foto: ACN)
Barcelona

Fabian Mohedano diu que no deixarà el PSC i que "mai s'ha parlat d'escissió"

"Tinc opinions pròpies i és normal que les expressi a través de les xarxes", ha explicat Mohedano, després que els seus tuits han estat un dels arguments esgrimits pel Consell de Garanties del PSC per emprendre mesures contra ell.

RedaccióActualitzat

Fabian Mohedano, membre del corrent crític Avancem suspès cautelarment dels òrgans d'elecció del PSC, està sorprès per aquesta decisió de la direcció del partit, però ha confiat que "aquest període de suspensió cautelar es resolgui favorablement". Tot i això, ha deixat clar que "en cap moment" s'ha plantejat deixar el partit.

Mohedano no veu res d'estrany a assistir a un acte d'un partit amb qui s'ha compartit el govern durant set anys i ha afegit que tampoc entén que el sancionin per opinar a les xarxes socials. "Procedeixo del moviment associatiu i no em dedico professionalment a la política, tinc una vida més enllà del PSC en la qual tinc opinions pròpies i és normal que les expressi a través de les xarxes", ha explicat Mohedano, després que els seus tuits hagin estat un dels arguments esgrimits pel Consell de Garanties del PSC per emprendre mesures contra ell.

El membre d'Avancem també ha confiat que el procés disciplinari contra els tres díscols acabarà en la sanció cautelar i no s'arribarà a l'expulsió. En tot cas, ha descartat totalment la possibilitat d'una escissió del partit. "Mai s'ha parlat d'escissió. Ni el manifest de la setmana passada ni les persones que s'hi han adherit n'han parlat mai", ha recordat.

Anar al contingut