Un arbre cremant a l'incendi de Tivissa.
Un arbre cremant a l'incendi de Tivissa.
Tivissa

Extingit l'incendi de la zona del barranc de la Vallonga, a Tivissa, que ha cremat una hectàrea

Els Agents Rurals sospiten que el foc, que es va declarar aquest diumenge al vespre, va ser provocat

RedaccióActualitzat

Extingit el foc de la zona del barranc de Vallonga, a Tivissa, a la Ribera d'Ebre. Els Bombers han remullat tota la nit l'àrea del foc, que es va declarar aquest diumenge al vespre i que va quedar controlat cap a la mitjanit. Les flames han cremat una hectàrea del barranc.

Inicialment s'hi van desplaçar 20 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris que van frenar la progressió de les flames malgrat el vent de mestral que bufava a la zona. Segons els Agents Rurals, s'ha obert una investigació davant dels indicis que l'origen del foc podria ser humà. El mes passat, un incendi també a Tivissa va cremar prop d'un miler d'hectàrees.

Encara lluiten contra el foc a la Vall d'Uixó, al País Valencià, un incendi que ha obligat a desallotjar un centenar de persones de dues urbanitzacions, tot i que no hi ha ferits. El poliesportiu municipal s'ha habilitat com a alberg. El foc té tres fronts i ahir durant les hores de llum hi van treballar 15 mitjans aeris. No se sap el nombre d'hectàrees afectades, ni tampoc les causes de l'incendi.

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut