Foto de l'incendi a La Seda que ha difós l'Ajuntament del Prat (@ajelprat)
Foto de l'incendi a La Seda que ha difós l'Ajuntament del Prat (@ajelprat)
El Prat de Llobregat

Extingit l'incendi a la fàbrica La Seda del Prat de Llobregat

Quinze dotacions dels Bombers han treballat en un incendi que a la fàbrica de La Seda. Protecció Civil ja ha aixecat la recomanació de confinament dels veïns afectats pel fum

Actualitzat

Quinze vehicles dels Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció de l'incendi que ha cremat aquest dimarts a la tarda a la zona de turbines de la fàbrica química La Seda, al Prat de Llobregat. Els Bombers han declarat l'incendi estabilitzat poc abans de les vuit del vespre. El foc no ha causat cap ferit i el foc ja està extingit.

 

L'incendi ha començat a les cinc de la tarda i  ha crema una turbina i la conducció de gas, cosa que ha provocat una gran fumera, visible des de diversos punts.

 

 

El fum negre el produïa l'oli tèrmic refrigerant que s'emmagatzemava a les instal·lacions de la indústria química. Les empreses properes s'han evacuat.

Protecció Civil ha recomanat durant tota la tarda el confinament dels veïns afectats pel fum, tot i que remarca que no és tòxic. Cap a les vuit del vespre han aixecat aquesta recomanació de confinament. Ha alertat la població que, si noten molèsties a causa del fum, tanquin les portes i les finestres.

 

 

El telèfon 112 ha rebut 95 trucades com a conseqüència de l'incendi.

 


Aquest és el tercer incident a l'empresa en el darrer mes. L'Ajuntament del Prat havia obert expedient a La Seda i n'havia informat la Generalitat.

D'altra banda, la direcció general de Trànsit ha informat que l'incendi no ha provocat afectacions viàries.

 

Anar al contingut