Sant Mateu de Bages

Extingit el foc que ha cremat prop de 200 hectàrees a Sant Mateu de Bages

L'incendi de Sant Mateu de Bages s'ha donat aquesta nit per extingit. Els bombers han pogut apagar del tot les flames i han remullat els punts calents i després s'han retirat de la zona. També s'ha desactivat el pla especial d'emergències per incendis forestals, l'Infocat. El foc de Sant Mateu de Bages cremava des de dilluns a la tarda. Les flames han calcinat 194 hectàrees de terreny. Un terç d'aquestes són de vegetació agrícola, i la resta, de massa forestal.

Actualitzat
Els bombers han donat per extingit l'incendi de Sant Mateu de Bages que es va declarar dilluns al municipi de Salo. Una desena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han remullat  la zona per evitar que les flames poguessin revifar. El foc ha cremat quasi 200 hectàrees de bosc i de conreus al terme municipal de Sant Mateu de Bages. L'incendi no ha fet víctimes ni tampoc ha obligat a desallotjar cap casa.

El primer foc forestal important de l'estiu va començar al quilòmetre 8 de la carretera BV-3002, en el triangle format pels pobles de Salo, Vall de Torroella i Callús, una zona que ha patit diversos incendis forestals.

Anar al contingut