Santa Cristina d'Aro

Extingit el foc menor de Santa Cristina d'Aro

Els Bombers han extingit, a última hora de la nit, aquest foc que s'ha declarat a l'Empordà poc després de dos quarts de set de la tarda i ha cremat 1,5 hectàrees.

RedaccióActualitzat
L'incendi de l'Empordà ha quedat extingit a última hora de la nit de divendres i ha cremat 1,5 hectàrees, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els tècnics seguiran treballant durant la nit per impedir que es revifin les flames.

Aquest foc s'ha iniciat a Santa Cristina d'Aro, prop d'una zona boscosa i de la urbanització Les Teules.

El cos d'emergències ha rebut l'avís de foc poc després de dos quarts de set de la tarda. Com a mesura preventiva, s'ha desallotjat els veïns de la urbanització i s'hi ha tallat l'accés. A més, segons ha informat Protecció Civil als bombers, quatre persones han abandonat la zona voluntàriament.

Es tracta del cinquè incendi forestal que es declara la tarda d'aquest divendres a Catalunya, el més gran, a Madremanya, amb unes 140 hectàrees cremades; un a Aiguamúrcia, que ha cremat més de 30 hectàrees, i dos més petits a l'Alt Empordà, a la Jonquera i a l'Escala, aquest últim ja extingit.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat manté activat en fase d'alerta el pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (Infocat), per alt risc d'incendi generalitzat a tot Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut