Salt

Expulsat del país un delinqüent multireincident que va liderar els aldarulls de Salt

La col·laboració entre diferents cossos policials, l'Ajuntament i la fiscalia ha permès expulsar del país un dels delinqüents reincidents més coneguts de Salt. Amb una quarantena d'antecedents, Mourad al-Hassani es va autoerigir com a interlocutor dels immigrants davant de l'Ajuntament de Salt després dels aldarulls que hi va haver a finals d'any. Segons l'alcaldessa, durant aquest període va actuar com a "agitador de masses".

Actualitzat
Expulsat de l'Estat el delinqüent multireincident que acumulava més de 40 antecedents. Mourad al-Hassani feia molts anys que vivia a Salt i, segons les dades policials, cometia delictes gairebé cada setmana, la majoria baralles, desordres i violència de gènere, ja que havia agredit la seva exparella diverses vegades. A més, entre el 2002 i el 2005 va cometre robatoris i delictes per tràfic de drogues.

Mourad al-Hassani es va fer conegut arran dels aldarulls d'ara fa un any a Salt, quan va voler ser el representant dels immigrants i es va arribar a seure a les reunions de la plataforma creada després del conflicte. Segons l'alcaldessa de la població, Iolanda Pineda, durant tot aquell període va actuar com a "agitador de masses". De tota manera, l'alcaldessa Pineda ha reconegut que sempre havia mostrat una "actitud desafiadora" amb la policia i l'administració.

Els Mossos d'Esquadra el van citar aquest dimarts a la comissaria, per un delicte menor, i d'allà va ser extradit per la Policia Nacional al Marroc, després un procés de feina conjunta entre la fiscalia, els Mossos i la Policia Local de Salt.

Ara, el delinqüent ja és a la presó del seu país, per tràfic de drogues, i haurà de complir una condemna d'entre 8 i 10 anys de presó.

L'alcaldessa de Salt, que ha celebrat l'expulsió, ja va denunciar a "Els matins" que aquest delinquent multireincident havia intentar ser el portaveu dels immigrants i que fins i tot havia arribat a anar a les reunions per solucionar el conflicte ara fa un any.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut