Sitges

Experts en vida extraterrestre reclamen a Sitges la desclassificació d'expedients secrets

Aquest dissabte al matí ha començat a Sitges una cimera que reuneix els més destacats experts en vida extraterrestre. Més de 1.400 investigadors, entre exmilitars, exmembres d'organitzacions d'intel·ligència i astronautes, se citen a la ciutat per aportar proves de l'existència de vida extraterrestre. A més, formulen les seves demandes, entre les quals la desclassificació d'expedients secrets. Els organitzadors de la reunió estan convençuts que hi ha vida més enllà de la Terra i així ho plantegen en l'eslògan de la cimera: "No estem sols a l'univers i mai ho hem estat".

Actualitzat
Les tesis que s'exposen a la cimera estan estretament vinculades, entre d'altres, a les afirmacions de l'exastronauta Edgar Mitchel, segons el qual ja hi ha hagut contacte amb vida extraterrestre, o les de Nick Pope, que sosté que el govern britànic dels 80 va donar ordres d'abatre ovnis a pilots de combat.

Entre els ponents del congrés que es fa a Sitges, hi destaquen l'exastronauta Brian O'Leary; Nick Pope, responsable durant més de vint anys de la investigació oficial sobre ovnis al Regne Unit; Steven Greer, director del Disclosure Project; l'oficial de l'Armada dels EUA Robert Dean, o el fundador d'Exopolitics i director internacional de l'Institut per a la Cooperació a l'Espai (ICIS), Alfred L. Webre.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut