Experts en seguretat alimentària donen a conèixer a la UAB els mètodes més recents per detectar els microorganismes als aliments

Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).- Experts en seguretat alimentaria d'arreu del món mostraran a la UAB els mètodes més recents per detectar ràpidament els microorganismes que es troben habitualment als aliments i a l'aigua, i garantir-ne així la seguretat i la higiene. La trobada reuneix uns 160 participants provinents d'empreses alimentàries, farmacèutiques, laboratoris i centres de recerca que es donen cita durant quatre dies per exposar de forma teòrica i pràctica els últims mètodes en el camp de la microbiologia
Experts en seguretat alimentària donen a conèixer a la UAB els mètodes més recents per detectar els microorganismes als aliments

Experts en seguretat alimentària donen a conèixer a la UAB els mètodes més recents per detectar els microorganismes als aliments

Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).- Experts en seguretat alimentaria d'arreu del món mostraran a la UAB els mètodes més recents per detectar ràpidament els microorganismes que es troben habitualment als aliments i a l'aigua, i garantir-ne així la seguretat i la higiene. La trobada reuneix uns 160 participants provinents d'empreses alimentàries, farmacèutiques, laboratoris i centres de recerca que es donen cita durant quatre dies per exposar de forma teòrica i pràctica els últims mètodes en el camp de la microbiologia