Barcelona

Expedienten els organitzadors de la primera "Pokedada" de Barcelona per cobrar als participants

RedaccióActualitzat

La primera "Pokedada" de Barcelona ha acabat amb un expedient. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert un expedient als organitzadors perquè no tenien permís i perquè a més han cobrat dos euros a cadascun dels participants.

Hi han partitipat unes 500 persones. Era el primer cop que jugadors de Pokémon Go quedaven de forma massiva a través de les xarxes socials per caçar criatures i compartir expreriències.

 

Els assistents s'han trobat a les cinc de la tarda a l'Arc del Triomf de Barcelona, des d'on s'han dirigit al parc de la Ciutadella per caçar.

Malgrat que la Guàrdia Urbana de Barcelona ha tolerat que els aficionats participessin en la quedada, els agents ha aixecat acta per sancionar els organitzadors, perquè no havien demanat el permís requerit per celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques i perquè cobraven dos euros a cadascun dels participants.

Els organitzadors han al·legat que no tenien afany de lucre, sinó que cobraven dos euros per sufragar els trofeus que han comprat per premiar els participants que aconseguissin els pokémons més buscats.

 

Preocupació policial

La "Pokedada" ha transcendit el cercle dels participants i fins i tot la policia ha demanat precaució. En un tuit, els Mossos han demanat als "entrenadors" que respectin els senyals i l'entorn.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut