El responsable de l'administració de Sort, Xavier Gabriel, seguint el sorteig de la grossa de Nadal el 22 de desembre del 2016. (horitzontal)
El responsable de l'administració de Sort, Xavier Gabriel, seguint el sorteig de la grossa de Nadal el 22 de desembre del 2016. (horitzontal)

Expectació mediàtica a La Bruixa d'Or fent el seguiment de la celebració del sorteig de la grossa de Nadal

ACN Sort.-Coincidint amb el sorteig de la grossa de Nadal, l'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort, està tancada i el seu responsable, Xavier Gabriel, segueix el minut a minut del sorteig des d'un establiment contigu. Gabriel està acompanyat, entre altres, de diversos mitjans de comunicació que s'han desplaçat fins a Sort esperant veure caure una pluja de milions. Les probabilitats matemàtiques que toqui són altes si es té en compte que La bruixa d'Or ha venut més de 3 milions de dècims per aquest sorteig. Pel que fa a les vendes les ha incrementat un 4% i supera els 60 milions d'euros en facturació. Les probabilitats que La Bruixa reparteixi un premi important són altes però que l'agraciat es deixi veure per Sort ja no ho són tant donat que el 87% dels dècims es venen per Internet.

Aquest fet no ha evitat tampoc aquest any que s'hagin originat cues de més de 2 hores a la porta de l'administració. Un 13% dels clients prefereixen adquirir el seu número per finestreta i com mana la tradició fregar-lo pel nas de La Bruixa.El repte, per aquest dijous, de l'administració de l'estat que més loteria ven és seguir repartint premis i evitar que la sort passi de llarg de Sort.

Anar al contingut