Sant Joan Despí

Èxit a internet dels vídeos produïts per TVC sobre U2

Ja han tingut més de 50.000 visualitzacions. La banda irlandesa va concedir una entrevista en exclusiva a TV3 només 9 dies abans de començar la seva gira mundial a Barcelona, amb el concert "360º". El líder dels U2, Bono, i el baixista, Adam Clayton, van conversar prop d'una hora amb el periodista de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, a qui van explicar, entre altres coses, per què Barcelona és la ciutat escollida per al tret de sortida de la gira i com Gaudí els ha inspirat. El programa "Entre línies" va oferir l'entrevista sencera i els "Telenotícies" en van fer peces.

Actualitzat
Els vídeos dels U2 al 3cat24.cat i tv3.cat

La peça del "TN" de TV3 sobre els U2 "A tocar de Bono" ha tingut fins ara 4.196 visualitzacions i la del grup amb Manel Fuentes, 8.431. D'altra banda, el reportatge sobre la formació irlandesa que va emetre dilluns el programa de TV3 "Entre línies" ha tingut fins ara 1.952 visualitzacions.


Al YouTube

TV3 i la discogràfica d'U2 van penjar al Youtube la peça del "TN" sobre els U2 amb Manel Fuentes, i ja ha tingut 27.600 visualitzacions. El reportatge emès per l'"Entre línies", n'ha tingut 8.725.
 
La gira dels U2

El primer concert de la gira mundial dels U2 serà el 30 de juny al Camp Nou de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut