Barcelona

Exhaurit als quioscos el disc de La Marató de TV3 per recaptar fons contra l'obesitat i la diabetis

Encara es pot comprar a La Botiga de TV3 o es pot descarregar a iTunes

RedaccióActualitzat

La solidaritat pren forma de música, i aquest dissabte s'ha posat a la venda i s'ha exhaurit als quioscos el disc de La Marató de TV3. Es podia adquirir amb tots els diaris d'àmbit català, tant generalistes com esportius, a un preu de 10 euros. Qui s'hagi quedat sense encara el pot comprar a La Botiga de TV3 o, si ho prefereix, el pot descarregar a iTunes, on, de moment, és número u.

En total s'han distribuit  220.000 còpies de l'àlbum, 20.000 unitats més que el 2014. De fet, els últims tres anys, el disc de La Marató ha estat el més venut del món el dia del seu llançament en xifres absolutes. El disc de La Marató, destinat a recaptar fons per a la lluita contra l'obesitat i la diabetis, ofereix vint cançons, tretze de les quals s'han adaptat per primera vegada en català.

S'hi combinen clàssics de la cançó catalana, com "Qualsevol nit pot sortir el sol", de Jaume Sisa, interpretada per Macaco, amb èxits molt recents, com és el cas del tema "Fotografia", d'Ed Sheeran, cantada per Caïm Riba.

Com cada any, el disc passa per gèneres musicals ben diferents, com la rumba, el flamenc, el dance o el reggae, i fins i tot hi ha una cançó a cappella i amb xiulet.

A la web de La Marató es pot sentir un tast de totes les cançons.

Hi han participat artistes catalans com Macaco, Oques Grasses, Raimon i Pepet i Marieta, i també cantants que s'estrenaven per primer cop en català, com Niña Pastori, Bebe i el britànic Black.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut