Imatge general del Port de Barcelona
Imatge general del Port de Barcelona

Exercicis físics de policies i guàrdies civils al port impedeixen carregar uns 200 vehicles

Eren cotxes que s'exportaven a Eslovènia.

RedaccióActualitzat

Els exercicis físics que feien policies i guàrdies civils allotjats al port de Barcelona van impedir que 191 cotxes fossin embarcats per exportar-los a Eslovènia. És el que han explicat fonts portuàries.

Els fets van passar dilluns, quan els agents feien les seves activitats a l'Autoterminal. Al mateix moment, s'estaven carregant vehicles de la marca Renault al portacotxes Neptune. El seu destí era el port de Koper, a Eslovènia. L'operació sol ser complexa i es du a terme amb una gran coordinació. La presència dels agents va obligar a aturar-la per motius de seguretat i com a resultat els 191 vehicles es van quedar a terra. Les mateixes fons indiquen que dissabte hi va haver un cas similar.

En una entrevista a "El Nacional" el conseller de Territori i Sostenibilitat comentava el fet i afegia que el cas tenia un alt grau d'irresponsabilitat. Segons Rull, la presència dels agents allotjats en vaixells al port "està afectant el dia a dia de l'economia del país amb una expressió molt clara que és la solvència exportadora. Això està fent que en aquest període de temps el port de Barcelona pugui ser percebut com un port que planteja algunes dificultats. Per tant, insto el govern espanyol a ser seriosos d'una vegada per totes i posar ordre."

Anar al contingut