Tren enclastat a un edifici d'Estocolm
Tren enclastat a un edifici d'Estocolm (REUTERS)
Estocolm

Exculpen la netejadora de robar un tren i estavellar-lo a Estocolm

Exculpen la netejadora de robar un tren i estavellar-lo a Estocolm. "Tot apunta que va ser una qüestió d'autèntica mala sort en què diverses circumstàncies casuals i desafortunades van fer que la dona posés en marxa el tren quan netejava", va afirmar en un comunicat Pär Andersson, de la Fiscalia d'Estocolm.

RedaccióActualitzat
La netejadora sospitosa de robar un tren de rodalies fa tres dies als afores d'Estocolm i d'estavellar-lo contra un bloc d'habitatges després conduir diversos quilòmetres ha estat exculpada, ha informat avui la Fiscalia sueca.

"Tot apunta que va ser una qüestió d'autèntica mala sort en què diverses circumstàncies casuals i desafortunades
van fer que la dona posés en marxa el tren mentre netejava", va afirmar en un comunicat Pär Andersson, de la Fiscalia d'Estocolm.

També va dir que la investigació segueix en marxa i que la Policia interrogarà tan aviat com sigui possible a la dona, que està hospitalitzada des de l'accident, encara que ja no hi ha motius per considerar sospitosa.

El més probable és que després de l'interrogatori es canviï la tipificació del delicte de criminal a laboral, ha informat la Fiscalia.

L'accident es va produir a la matinada de dimarts, quan el tren, que estava fora de servei, va ser conduït fins a l'estació final de Saltsjöbaden i es va saltar la barrera per acabar estavellant metres després contra un edifici.

Quan va ocórrer l'accident, hi havia cinc persones pertanyents a tres famílies dormint a l'edifici, però totes van resultar il·leses i només va resultar ferida la netejadora, l'única passatgera, a la qual els serveis de rescat van trigar dues hores a treure del tren.

La companyia ferroviària Arriva, que opera la línia, havia acusat la dona de robar del dipòsit de Nacka, a l'est d'Estocolm.

La companyia havia lamentat hores abans de l'anunci de la Fiscalia, i per mitjà d'un portaveu haver culpat directament a la dona, admetent que el que ha passat podria haver estat fruit d'un accident.

Anar al contingut