Evacuat un teatre de Londres en plena funció per un paquet sospitós

Gran part del públic, un cop passat l'ensurt, ha destacat el fet que han pogut compartir una estona amb els actors

RedaccióActualitzat

La policia britànica ha ordenat evacuar el teatre Old Vic de Londres durant una representació després de rebre una alerta, segons han confirmat les autoritats. També s'han evacuat alguns locals adjacents a l'edifici del mateix teatre. Finalment s'ha vist que era una falsa alarma.


La policia ha evacuat el teatre i els voltants per un paquet sospitós a l'edifici. Una estona després la situació ha tornat a la normalitat, tot i que les persones que han hagut de sortir del teatre no han pogut tornar a veure la funció.

 

El teatre han promés al públic afectat que els tornaran els diners o que podran anar-hi un altre dia. La funció portava deu minuts en marxa quan els han evacuat. La funció de la nit es farà amb normalitat.

Evacuats amb l'estrella de "Star Wars"

Al teatre estaven representant l'obra Woyzeck. Un dels actor és John Boyega, que s'ha fet famós gràcies al seu paper de soldat de l'imperi en rebelia a la nova entrega de "La guerra de les galàxies".

Els actors i la resta del persones de l'obra també han estat evacuats, juntament amb el públic. Moltes persones, un cop passat l'ensurt, han destacat el fet que han pogut compartir una estona amb els actors:



Situació d'incertesa

Aquest dissabte al matí la policia també ha desallotjat diverses zones de Manchester, on ha detingut dues persones més en relació amb l'atemptat de dilluns al Manchester Arena que va costar la vida a 22 persones.

Les detencions s'han fet després d'una explosió controlada durant un escorcoll en un habitatge. Els detinguts són dos homes, de 20 i 22 anys, que eleven a 11 el nombre de sospitosos que continuen arrestats.

Malgrat el clima d'incertesa, el govern britànic ha rebaixat el nivell d'alerta antiterrorista de crític a greu pels avenços en la investigació d'aquesta acció. La rebaixa també permetrà retirar els militars que patrullen pels carrers, a partir de la mitja nit de dilluns. 

Anar al contingut