Nürburg

Evacuen un macroconcert a Alemanya per una alarma terrorista

Els organitzadors del festival de rock confien a poder fer els concerts programats per a aquest dissabte després que la policia ha inspeccionat el circuit de Nürburgring

RedaccióActualitzat

Després de l'atemptat de Manchester, al Regne Unit, les policies europees han reforçat la seguretat en esdeveniments musicals amb gran afluència de públic. L'últim exemple ha estat un macrofestival que es fa cada estiu a Alemanya.

L'alarma terrorista ha forçat la policia alemanya a desallotjar els gairebé 10.000 assistents al macroconcert a l'aire lliure Rock am Ring, que es fa al circuit de Nürburgring, a l'oest del país. La primera jornada del festival, que havia de començar divendres, s'ha suspès de manera temporal per un "possible perill terrorista".

Segons ha dit la policia, els assistents al concert han abandonat el recinte ordenadament i sense incidents.

 

 

Els agents han inspeccionat l'espai per descartar la presència d'un artefacte explosiu. Fonts policials no han aportat dades concretes sobre si han trobat algun objecte sospitós ni sobre la naturalesa de l'amenaça, només han dit que no podien descartar que fos de tipus terrorista i que, per garantir la seguretat, havien decidit suspendre les actuacions de divendres.

Els organitzadors del festival de rock confien a reobrir les portes durant el dia d'avui.

 

Anar al contingut