El polèmic Samsung Galaxy Note7 (Reuters)
El polèmic Samsung Galaxy Note7 (Reuters)
Seül

Evacuen un avió arran de l'incendi d'un mòbil Samsung

L'empresa coreana investigarà si es tracta d'un mòbil posterior a la revisió pel cas dels dispositius cremats durant la càrrega

RedaccióActualitzat

Samsung Electronics analitzarà el dispositiu incendiat que va obligar a evacuar un avió als Estats Units per comprovar si es tracta d'un dels seus mòbils Galaxy Note 7. La companyia coreana investigarà si aquest incident el va causar un dels mòbils posteriors a la revisió per l'escàndol dels dispositius cremats durant la càrrega. "Fins que no recuperem el dispositiu, no podrem confirmar que l'incident impliqui el nou Note 7", ha indicat Samsung en un comunicat, després que un terminal es va cremar en un avió de Southwest Airlines a l'aeroport internacional de Louisville, a l'estat nord-americà de Kentucky. L'empresa està pendent que la companyia aèria els entregui l'aparell.

Tot va començar dimecres quan l'avió estava a punt d'enlairar-se en direcció a Baltimore, a Maryland. Alguns dels tripulants i dels passatgers de la nau van detectar fum en la cabina procedent d'un telèfon mòbil en flames. L'aparell es va començar a cremar a la butxaca del seu propietari, que el va llançar a terra, on va cremar la moqueta de l'avió. Un cop evacuada l'aeronau, l'usuari va explicar que es tractava d'un "phablet" Galaxy Note 7, que va comprar el 21 de setembre. De fet portava el símbol de la bateria en color verd, tal com correspon als dispositius comercialitzats després de la revisió.

Samsung va retirar del mercat el Note 7 el 2 de setembre i el va revisar després que hi hagués 35 casos documentats a tot el món de terminals que es van cremar durant la càrrega perquè tenia bateries defectuoses. La companyia va anunciar que havia resolt el problema a mitjans d'aquest mes i va tornar a comercialitzar els nous dispositius segurs.

Anar al contingut