Aeroport de Tallin
Aeroport de Tallin
Tallin

Evacuen l'aeroport de Tallin per la broma d'un espanyol sobre una bomba

El turista espanyol, de 35 anys, va ser detingut i el jutge el va condemnar a 4 mesos de presó, però el va deixar en llibertat condicional

RedaccióActualitzat
Les autoritats d'Estònia han condemnat a 4 mesos de presó un ciutadà espanyol, identificat com a Damián Rubiales Carrasco, que va obligar a desallotjar la terminal de l'aeroport de Tallin, aquest dissabte, quan va fer broma dient que duia una bomba a l'equipatge.

La policia va tancar l'aeroport i unes dues-centes persones van haver d'abandonar la terminal. Aleshores van escorcollar les maletes de l'home per comprovar finalment que tot era una broma.

El turista espanyol, de 35 anys, va ser detingut i traslladar a dependències judicials. El jutge el va condemnar a 4 mesos de presó, però el va deixar en llibertat condicional.

Rubiales va tenir la desafortunada ocurrència quan facturava l'equipatge. Les autoritats aeroportuàries han informat que cap vol va ser cancel·lat per l'incident, ja que l'aeroport va tornar a operar amb normalitat quan els agents van comprovar que tot va ser una broma.

Anar al contingut