Metro de Moscou (Reuters)
Metro de Moscou (Reuters)
Moscou

Evacuen 3.000 persones de tres estacions del metro de Moscou per amenaça de bomba

La policia n'ha ordenat l'evacuació després de rebre una trucada telefònica sobre la suposada col·locació d'un artefacte explosiu a la xarxa de metro

Actualitzat

​La policia russa ha assegurat que no s'ha trobat cap bomba a les estacions de metro de Moscou. Els artificiers han rastrejat tres parades situades al centre de la capital, després que una trucada telefònica ha alertat que s'havia col·locat un artefacte explosiu a la xarxa de metro. Davant l'amenaça, unes 3.000 persones han estat evacuades. Les estacions afectades són les de Leningrádskaya, Yaroslávskaya i Kazánskaya.

L'últim gran atemptat terrorista a Rússia va passar el mes de desembre de fa tres anys a Volgograd. Trenta-quatre persones van morir quan dues terroristes suïcides van fer explotar la càrrega que portaven en una estació de tren. El president rus, Vladímir Putin, va ordenar la setmana passada reforçar les mesures de seguretat dins i fora del país després de l'assassinat de l'ambaixador de Rússia a Ankara i l'atemptat de Berlín.

Anar al contingut