Eulen deixa l'aeroport del Prat 10 mesos després de les cues que hi van causar el caos

La nova empresa adjudicatària ha augmentat la plantilla, que ara arriba gairebé als 500 treballadors

RedaccióActualitzat

Quan ja fa 10 mesos de la vaga de vigilants de seguretat d'Eulen que va col·lapsar l'aeroport del Prat l'estiu passat, aquest cap de setmana entra en vigor el nou contracte als controls de passatgers.

Aena ha adjudicat el servei a una altra empresa, que ha incrementat el personal i confia passar pàgina del conflicte laboral, a les portes d'una nova temporada d'estiu i d'un increment del trànsit aeri.

Des de divendres, 1 de juny, és Trablisa la que s'encarrega de la inspecció de viatgers al Prat. El canvi s'ha fet amb normalitat. Els treballadors que fins ara treballaven per a Eulen ara ho fan per a Trablisa.

Una de les principals novetats és la incorporació de 70 treballadors nous. Amb aquestes incorporacions, la plantilla frega ara les 500 persones, cosa que permet donar resposta també a les noves condicions d'Aena, que ha augmentat de 5 a 6 el nombre de vigilants per filtre.

L'empresa es mostra disposada al diàleg amb els treballadors, que reclamen mantenir una part dels plusos salarials obtinguts arran del laude que va tancar el conflicte de l'estiu passat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut