Eto'o es converteix en el màxim golejador de la història de la Copa d'Àfrica

Samuel Eto'o s'ha convertit aquest dimecres en el màxim golejador de la història de la Copa d'Àfrica, amb setze gols. El camerunès ha obert i tancat el marcador en el partit que l'ha enfrontat amb el Sudan i que la seva selecció ha guanyat per 3-0. Egipte, per la seva part, ha acabat primera de grup, malgrat que ha empatat amb Zàmbia a un gol. Zaki, en el minut 15, ha avançat Egipte, i Katongo, quan faltaven tres minuts pel final del matx, ha fet l'empat definitiu. Camerun i Egipte passen a quarts de final.

Diumenge, contra Zàmbia, Eto'o va igualar el rècord històric de Laurent Pakou, de catorze gols, que fins aquest dimecres era el màxim golejador de la història de la Copa d'Àfrica, que havia aconseguit entre les edicions del 1968 i el 1970.