Actualitat blaugrana

Eto'o confessa que una de les seves obsessions és guanyar la Pilota d'Or

Samuel Eto'o ha confessat que una de les seves obsessions és guanyar la Pilota d'Or, i ha reconegut que ja se sent una mica guanyador. En aquest sentit, el camerunès ha insistit que s'haurien de lliurar 11 Pilotes d'Or i una al millor tècnic. El davanter blaugrana no para aquests dies d'assistir a actes públics. El camerunès inverteix en la seva imatge i en campanyes solidàries. L'última, la que s'ha presentat aquest dijous. Un programa per fomentar l'esport entre els nens del Camerun. Divendres, Eto'o presentarà la seva fundació. El davanter, però, no s'oblida del partit del diumenge.

Actualitzat

De cara al partit de diumenge contra el València, l'equip blaugrana torna aquesta tarda a l'activitat, després de l'entrenament especial que va fer la plantilla blaugrana a Manresa. En relació amb el partit contra els valencians, aquest dijous s'han trobat a Barcelona en un acte promocional dos del protagonistes del partit de diumenge, Xavi i David Villa.

També ha parlat, en aquest cas a la pàgina web del Barça, Gianluca Zambrotta, que ha explicat les seves sensacions des que ha arribat al Barça. Diu que en els partits es nota que durant la setmana es treballa amb la pilota. Zambrotta diu que no ha trobat gaires diferències en l'estructura de la Juventus i del Barcelona, com a clubs. Tot i que en la filosofia de joc sí que ha trobat diferències, encara que s'ha adaptat molt bé gràcies a la gran qualitat de tots els seus nous companys

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut