Barça

Eto'o centra les mirades en l'entrenament, després d'haver deixat la porta oberta a una possible sortida del Barça

El Barça es va entrenar ahir a la tarda, i Samuel Eto'o va ser el centre de totes les mirades, després de les seves inesperades declaracions en una revista francesa. De moment, sembla que la consigna és de silenci absolut per totes les parts. La competició és la principal preocupació, i ara toca preparar el derbi de dissabte contra l'Espanyol. Sobre la retallada de dos punts per part del Madrid, els jugadors tampoc hi donen gaire importància, i creuen que la pressió és per a tothom.

Actualitzat
Un avantatge suficient?

Feia temps que la Lliga no vivia un domini tan clar com en aquesta temporada, i sembla que hi ha interès perquè l'emoció hi sigui més present. Potser per això, després que diumenge el Madrid es va situar a deu punts del Barcelona, van reaparèixer els tòpics: la remuntada és possible, o encara queda Lliga. Però sembla que Iker Casillas toca de peus a terra i no es fa tantes il·lusions.

En el pitjor dels casos, si es dóna per fet que el Barça perdrà en la seva visita al Bernabéu, el Madrid encara hauria de remuntar set punts més en catorze partits. La renda actual dóna tranquil·litat als jugadors blaugrana, tot i la ratxa de vuit victòries seguides del Madrid de Juande Ramos.

En qualsevol Lliga europea, una diferència de deu punts es donaria per definitiva. Pels aficionats del Barça potser no, perquè un cert fatalisme forma part de la mateixa essència del barcelonisme i encara recorden la Lliga perduda per Latek, la del segrest de Quini. Però d'això fa 29 anys.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut