Actualitat blaugrana

Eto'o arribarà dijous a Barcelona, amb Kameni, mentre el Barça s'entrena en família

La Copa d'Àfrica es va acabar diumenge, però Samuel Eto'o i Carlos Kameni no s'incorporaran als seus equips fins dijous. El davanter del Barça, a més, torna amb una lesió muscular que li impedirà jugar contra el Saragossa. Mentrestant, a quatre dies del partit contra el Saragossa, el Barça segueix entrenant-se en família. Només una dotzena de jugadors de la primera plantilla han participat en la doble sessió preparatòria. Al matí Bojan i Touré s'han incorporat amb el grup i a la tarda s'hi ha afegit Giovani dos Santos.

Actualitzat

Eto'o té previst aterrar a Barcelona aquest dijous, és a dir, dos dies abans del previst; quan el club havia previst que arribés dimarts o aquest dimecres. El blaugrana s'ha desplaçat al Camerun procedent d'Accra (Ghana), escenari de la final de la Copa d'Àfrica, i una recepció de les autoritats del seu país ha retardat la seva arribada a la capital catalana. Eto'o arribarà a Barcelona, juntament amb el porter de l'Espanyol Carlos Kameni i el preparador de porters blanc-i-blau N'Kono.

El Barça s'entrena en família

Les moltes baixes amb què va viatjar a Sevilla van ser un dels motius principals perquè el Barça no passés de l'empat. Ara arriba el partit contra el Saragossa i el panorama no ha millorat gaire. Aquest matí s'entrenaven 11 futbolistes, i a la tarda s'hi ha incorporat també Giovani dos Santos. A tot això s'ha d'afegir que Eto'o, que està pràcticament descartat per dissabte, arribarà finalment dijous, és a dir, dos dies més tard del previst. La Copa d'Àfrica es va acabar diumenge, i a Can Barça encara no han pogut ni examinar si el camerunès està lesionat o no. A més, es manté la incògnita sobre la participació de Deco i Henry.

Touré Yaya s'ha tornat a entrenar amb el Barça, després de participar en la Copa d'Àfrica. L'ivorià s'ha reincorporat al grup que l'ha rebut amb aplaudiments. També ha tornat Bojan, però, ha tornat després d'haver superat la gastroenteritis que no li va deixar jugar el partit de Sevilla, i Carles Puyol, dotze dies després d'haver-se lesionat, ha tornat a trepitjar la gespa del camp de la Masia. Això sí, per treballar al marge del grup.

Messi, en una línia absolutament continuista, ha declarat que la Lliga no està perduda. Ras i curt, l'argentí confia en la remuntada de l'equip perquè encara hi ha molts punts en joc. Messi també ha sortit en defensa del seu amic Ronaldinho. Per l'argentí, el Gaúcho continua sent l'estrella de l'equip i la referència a tenir en compte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut