Actualitat blaugrana

Eto'o amb dos gols dóna la victòria al Barça en el partit amistós contra l'Ajax

El Barça ha tret el màxim rendiment als dos gols de Samuel Eto'o en la primera part per guanyar l'Ajax en el partit amistós que han jugat a Elx (2-1). Un partit en que tots dos equips han portat un bon gruix de jugadors titulars. De fet, el Barça de Frank Rijkard, ho ha fet amb els deu disponibles del primer equip i deu més del filial. Eto'o ha obert el marcador en el primer minut de partit. El mateix davanter, en el 29 ha marcat el segon amb un xut que ha fet aixecar els aficionats del seu seient. Lindgren en l'últim minut de partit ha posat el 2-1 definitiu.

El Barça ha anat per feina i Eto'o ha obert el marcador en el primer minut de partit. Ha estat després d'una bona jugada de combinació del Barça que el davanter camerunès ha finalitzat amb el primer gol del partit. El Barça ha dominat el ritme de l'encontre fins que l'Ajax holandès s'ha anat situant sobre el terreny de joc. Rosales en el minut 26, en la tercera aproximació de l'equip de Ronald Koeman a la porteria de Valdés, ha enviat una pilota al pal. Només tres minuts després Eto'o ha tornat a marcar. Ha estat en un golàs del blaugrana amb un xut col·locat des de fora l'àrea que ha sorprès el porter de l'Ajax. Quan semblava que s'arribaria al descans amb aquest marcador, el camerunès ha disposat d'una altra claríssima ocasió, però aquest cop el seu xut ha sortit fregant el pal. Si a la primera part el Barça ha esta qui ha tingut la possessió de la pilota, a la segona ha estat l'Ajax de Ronald Koeman. Malgrat tot, l'equip holandès tampoc ha aconseguit marcar. Van der Vaart ha enviat una pilota al travasser en l'ocasió més clara de l'Ajax, mentre que Javito en dues ocasions ha pogut fer pujar el tercer pel Barça. Tot i les nombroses ocasions de gol en aquest segon temps, el gol de l'equip holandès ha arribat en l'últim minut obra de Lindgren.