Carles Capdevila (EFE)
Carles Capdevila (EFE)

"Et tindrem present", Hostalets de Balenyà homenatja Carles Capdevila

Demanen que es canviï el nom de l'escola de la població pel d'Escola Carles Capdevila

RedaccióActualitzat

Hostalets de Balenyà homenatja Carles Capdevila. El seu poble natal recorda el periodista, mort aquest dijous als 51 anys, en un acte públic, però molt íntim, a la sala polivalent de l'Ajuntament.

La sala ha quedat petita davant tota la gent que ha volgut donar un últim adeu a Carles Capdevila.

L'alcaldessa de Balenyà, Anna Magem, ha explicat a "El suplement" de Catalunya Ràdio la intenció de l'acte d'avui:

"Poder-li dir en en Carles les darreres coses. Allò que segurament ens ha costat de resumir en a tots. Justament ell que ha estat tan bon comunicador ho ha sabut fer molt bé i potser els demés no hem acabat de fer-ho prou bé i avui és l'oportunitat justament de dir-li adeu. Però és un adeu d'aquells de 'et tindrem present Carles'"

Carles Capdevila, vist pels seus amics

Des de la població s'estan preparant diversos tipus d'homenatges. Aquest divendres ja es va fer un acte de record a l'escola Joan XXIII de la població. Alumnes i mestres es van reunir al patí de l'escola i van cantar l'"Al·leluia" de Leonard Cohen.

 

En aquesta escola, algunes veus ja demanen que es canviï el nom d'Escola Joan XXIII pel d'Escola Carles Capdevila:


El llegat de Carles Capdevila a pares i mestres: educar amb 5 sentits

A la xarxa, l'homenatge es va fer amb l'etiqueta #DiguemnosCosesBoniques, que va recollir tots els comiats i tots els elogis a la figura de Capdevila.

Hostalets, el seu poble

Magem també ha afegit que Capdevila va ser sempre un gran ambaixador del poble perquè sempre en va parlar amb molt d'orgull. Una mostra n'és aquest moment d'aquesta entrevista que li va fer Ricard Ustrell fa un any precisament passejant per la localitat:

"Sóc fill d'un artesà (fuster) que és una cosa que cada vegada m'enorgulleix més perquè això s'ha perdut. Si, vaig mamar aquest taller. La meva infantesa és jugar a la plaça i estar molt al taller"

"Els Hostalets de Balenyà, un gran poble" deia Carles Capdevila, en l'entrevista, que es pot recuperar a "Els quatre gats" d'El Suplement.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut