"Et dec una nit de divendres", sessió golfa de diumenge

Diumenge 28 de juny el 33 va emetre "Et dec una nit de divendres"

"Et dec una nit de divendres" és una pel·lícula que transcorre al festival més reconegut de pop català: el PopArb d'Arbúcies. Amb aquest llargmetratge Dimas Rodríguez es va estrenar rere les càmeres fent de director. Entre concert i concert, aquesta comèdia romàntica ens fa un petit tast dels diferents grups que acaparaven el pop català del 2012, i alhora ens posen a la pell d'en Sàmid i de les seves desventures per recuperar l'Eco, la seva exnòvia.
 
És una coproducció d'IMUFF producciones i Televisió de Catalunya amb el suport de l'ICEC.
 
Sinopsi:
 El Sàmid marxa amb el seu amic Pepito al festival PopArb, a Arbúcies, per intentar oblidar la seva exnòvia Eco. Enmig de la gent, Sàmid coneix la Laura, amb qui es fan amics, i inesperadament es retroba l'Eco i el seu nou company sentimental, un snob anomenat Ojo Avizor. Mentre avança la nit, en Sàmid es veurà immers en tot un seguit de desventures per poder recuperar l'Eco, amb l'ajuda de la Laura.
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció i guió: Dimas Rodríguez
Producció executiva: Bernat Gascón
Producció executiva TVC: Rosa Bosch i Elisa Plaza
Intèrprets: Jordi Andújar (Sàmid), Marc Bertran (Pepito), Aina Clotet (Laura) , Marc Rodríguez (Ojo Avizor), Sara Loscos (Eco), Oriol Vila (Nico) i Raquel Salvador (Sunset), entre d'altres. 
Direcció de fotografia: Alex Tregón
Música: diferents grups del pop català, com Mazoni, Inspira, Manel, Antònia Font, The New Raemon, Sènior, Illa Carolina i Nacho Umbert.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut