Estrena de "Todo sobre el asado"

Una pel·lícula amb una mirada crítica i un sentit de l'humor àcid dels directors d'"El hombre de al lado" i "El ciudadano il·lustre", Mariano Cohn i Gastón Duprat, que s'endinsa en la tradició culinària dels rostits a l'Argentina i analitza de forma paròdica les seves implicacions sociològiques, antropològiques i econòmiques, entre altres temes. "Todo sobre el asado" es va presentar l'any passat al Festival de Sant Sebastià, i posteriorment al Festival de Màlaga i el Festival Internacional de Cine de Barcelona, Sant Jordi.
Estrena de "Todo sobre el asado"
Divendres 21 de juliol, Cines Verdi

Estrena de "Todo sobre el asado"

Una pel·lícula amb una mirada crítica i un sentit de l'humor àcid dels directors d'"El hombre de al lado" i "El ciudadano il·lustre", Mariano Cohn i Gastón Duprat, que s'endinsa en la tradició culinària dels rostits a l'Argentina i analitza de forma paròdica les seves implicacions sociològiques, antropològiques i econòmiques, entre altres temes. "Todo sobre el asado" es va presentar l'any passat al Festival de Sant Sebastià, i posteriorment al Festival de Màlaga i el Festival Internacional de Cine de Barcelona, Sant Jordi.
Actualitzat
"Todo sobre el asado", de Mariano Cohn i Gastón Duprat

"Todo sobre el asado", de Mariano Cohn i Gastón Duprat

Amb una barreja de documental, ficció, televisió i vídeo domèstic, "Todo sobre el asado", de Mariano Cohn i Gastón Duprat, s'endinsa en aquest ritual sagrat de l'Argentina (Aleph Media S.A i A Contracorriente Films). S'estrena el divendres 21 de juliol als Cines Verdi de Barcelona, entre altres sales encara per confirmar.

 

Sinopsi
"Todo sobre el asado" és un viatge al cor de l'Argentina. El rostit és un menjar i un ritual. És primitiu i contemporani, salvatge i refinat, un art i una ciència. Pocs fenòmens concentren amb tanta originalitat i precisió els trets essencials de la identitat nacional. Per primera vegada una pel·lícula aborda aquesta tradició gairebé sagrada amb una mirada incorrecta.

 

 

Premis
Premi Ariel a la millor pel·lícula iberoamericana, Acadèmia Mexicana d'Arts i Ciències Cinematogràfiques, 2017
 

Festivals
Festival de Sant Sebastià, Culinary Zinema, 2016
Festival Internacional de Cine de Guadalajara, Cine Culinario, 2017
Festival de Cine de Màlaga, Gastroweekend, 2017
Festival Internacional de Cine de Barcelona, Sant Jordi, 2017


Xarxes socials
Facebook:    @todosobreelasado
Twitter:         @asadofilm
Instagram:    /asadofilm

Facebook:     /sherlockfilms
Twitter:         @sherlock_films
Web:             http://www.sherlockfilms.com/pelicula/532/todo-sobre-el-asado/



Fitxa tècnica
Direcció: Mariano Cohn i Gastón Duprat
Guió original: Andrés Duprat
Producción general: Fernando Sokolowicz
Assistent de direcció:  Jerónimo Carranza
Direcció de fotografia: Joaquín Silvatici
Producció executiva: Carolina Krasñansky
Disseny de porducció: Victoria Aizenstat
Direcció de producción: Carlos Maris
Direcció d'art: María Laura Bernasconi
Muntatge: Jerónimo Carranza
Música original: Sergio Pángaro
Direcció de So: Juan Manuel Molteni
Una producció d'Aleph Media, Televisión Abierta amb la col·laboració d'A Contracorriente Films
85 minuts
2016


Mariano Cohn i Gastón Duprat, directors
Directors i productors de cinema i televisió que treballen junts des de mitjans dels 90 en la seva productora, Televisión Abierta. Han creat i produït 67 programes de televisió basats en formats originals, han dirigit i produït 24 obres de cinema experimental i videoart, han dirigit 8 llargmetratges i produït 10.

Filmografia de llargmetratges
Todo sobre el asado, 2016
El Ciudadano Ilustre, 2016, Premi Goya a la millor pel·lícula Hispanoamericana
Living Stars, 2014
Querida voy a comprar cigarrillos y vuelvo, 2011
El hombre de al lado, 2008
El artista, 2006
Yo Presidente, 2003
Enciclopedia, 1998