Estrena de la nova temporada de "Cronos", dissabte 7 d'octubre, al 33

Estrena de la nova temporada de "Cronos", dissabte 7 d'octubre, al 33
Dissabte, a les 21.35

Estrena de la nova temporada de "Cronos", dissabte 7 d'octubre, al 33

Actualitzat

Aquesta tardor, el programa de docuficció històrica "Cronos" continuarà oferint, per 12è any consecutiu, la millor oferta de documentals històrics que es poden trobar al mercat internacional.

Començarà la temporada amb la trilogia de "Criminals per naturalesa", que reviu la vida dels criminals més famosos de la història. La sèrie explica els horribles tiroteigs, els robatoris audaços i els segrestos escandalosos que van fer famosos cadascun d'aquests bandolers. Però també la lluita dels seus principals antagonistes, que van posar en risc la seva vida per detenir-los. Els tres documentals relaten les vides delictives d'Al Capone, Bonnie i Clyde i Jon Dillinger.

A finals d'octubre, amb motiu del 500 aniversari de la famosa diatriba que Martí Luter va fer contra l'Església catòlica, el programa emetrà dos documentals. "Martí Luter, la idea que va canviar el món" explica la vida del monjo que va guanyar una guerra que els seus predecessors havien perdut pagant amb la seva vida a la foguera. "Caterina von Bora" fa un retrat de la dona de Luter, la dona que li porta la hisenda i discuteix amb ell de teologia.

Altres documentals que emetrà el programa són "Cartes de Bagdad", la història real de la "Lawrence d'Aràbia femenina", espia, exploradora i amb gran poder polític; "Erich Mielke. El mestre de la por" mostra la controvertida vida d'un dels ministres més poderosos i controvertits de l'RDA; i "Madame Tussaud, una llegenda de cera" explica la llegenda èpica de l'ascens de Marie Tussaud, exitosa dama de negocis i creadora dels museus de cera que ara s'escampen arreu del món.

tv3.cat/cronos
twitter.com/Cronos_Canal33

Sant Joan Despí, 6 d'octubre del 2017