"La Accademia Carrara, el museo redescubierto", de Davide Ferrario
"La Accademia Carrara, el museo redescubierto", de Davide Ferrario
Dijous 16 de març, diversos cinemes

Estrena de "La Accademia Carrara, el museo redescubierto"

El museu de l'Accademia Carrara, a Bèrgam, és l'únic a Itàlia format pels llegats de les millors col·leccions privades del Renaixement italià, amb obres de mestres com Rafael, Bellini, Mantega o Botticelli, i d'altres fins al segle XX. Després d'una llarga temporada tancat per obres de remodelació, s'obre a l'espectador gràcies a aquest documental que en mostra els tresors com mai abans s'havia fet

Actualitzat

"La Accademia Carrara, el museo redescubierto" ("L'Accademia Carrara, il museo riscoperto") permet viatjar a l'interior del museu de la mà delsl millors experts per descobrir el seu llegat de més de sis-centes obres del millor art italià del Renaixement. El director, Davide Ferrario, va començar a rodar el documental quan el museu estava tancat per obres de remodelació. El resultat, un viatge cinematogràfic per les seves obres i significats, immerses en el procés de com s'organitza un museu fins que obre les portes de nou. Entre els testimonis del film, hi ha l'historiador d'art Giovanni Romano i el famós antropòleg britànic Desmond Morris.

 

 

 

 

El documental només es podrà veure als cinemes el dijous 16 de març, dins la temporada ArtCoScreen, a la qual seguirà "Botticelli Inferno" el 18 de maig.

 

Projecció només el dijous 16 de març als cinemes:
Barcelona:
Cinesa Diagonal
Balmes Multicines
Cinemes Boliche
Sant Cugat del Vallès:
Cinesa Sant Cugat


Fitxa tècnica
Direcció: Davide Ferrario
Fotografia : Andrea Zambrelli i Andrea Zanoli
Muntage: Claudio Cormio
Música : Fabio Barovero
Itàlia
2015
80 minuts
Versió original en italià amb subtítols en castellà

Anar al contingut