Barcelona

Estrena de cine de la minisèrie de TV3 "Barcelona Ciutat Neutral"

Dilluns i dimarts de la setmana que ve, TV3 programarà la minisèrie "Barcelona Ciutat Neutral". És un retrat de la Barcelona de començaments del segle XX, a través de les il·lusions d'una parella de joves a qui l'inici de la Primera Guerra Mundial a Europa farà canviar els plans. "Barcelona Ciutat Neutral" és una coproducció de TV3 protagonitzada per Bernat Quintana i Nausicaa Bonnín, i aquest dimecres al vespre se n'ha fet la presentació, en versió cinematogràfica.

RedaccióActualitzat
Catifa vermella, banderoles vermelles de TV3 i ballarines com les dels antics espectacles del Paral·lel. Davant del cine Comèdia de Barcelona, el públic esperava per poder veure, en pantalla gran i abans que ningú, "Barcelona Ciutat Neutral". L'equip d'aquesta minisèrie de luxe, coproduïda per TV3 i Prodigius, també hi era.

L'ampli repartiment l'encapçalen Bernat Quintana i Nausicaa Bonnín, que interpreten dos joves amb personalitats molt diferents que es coneixen en la Barcelona pròspera i convulsa de principis del segle XX.

La Glòria, Nausicaa Bonnín, és una jove del 1914 que ve de família -i ella segueix aquest llegat- sindicalista i anarquista; és una noia que lluita pels seus ideals. Per contra, en Karl, Bernat Quintana, és un personatge de la burgesia catalana; el seu pare és conseller de la Mancomunitat. Els assumptes del seu pare, de la seva família, de la política, li són absolutament igual, perquè el que vol és passar-ho bé a la vida, gaudir de les dones, de sortir, de pintar i de la bellesa.

Els personatges de "Barcelona Ciutat Neutral" hauran de fer compatibles els seus ideals i les seves emocions en un moment històric incert. És una Europa convulsa, que va cap a uns canvis que no saben quins són.

Els dos capítols, de noranta minuts cadascun, de "Barcelona Ciutat Neutral" es podran veure a TV3 dilluns i dimarts que ve a la nit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut