Estrena als cinemes de "L'ESTACIÓ DE L'OBLIT".

Un film commovedor i convincent, que convida el públic a reflexionar sobre la situació de la gent gran, que sovint és oblidada.

La pel·lícula parla de temes que preocupen a la nostra societat. D'una banda, mostra una realitat com és la solitud, l'aïllament social i la dependència que pateix un gran nombre de població de més de 65 anys. I de l'altra, la hipocresia i la manca de comunicació dintre de les famílies.

Sinopsi


L'estació de l'oblit explica la relació entre Domingo i Pau, un vell mariner allunyat del mar i un jove amb problemes. Es coneixen en una residència geriàtrica, on l'ancià està ingressat i on el noi compleix una sentència de treballs socials. Tots dos es troben en un moment clau de les seves vides: el més jove, en el pas de l'adolescència a la maduresa; i el més gran, en el pas de la vellesa a la mort. Tot i la diferència d'edat, esdevindran grans companys de viatge. El vell mariner comptarà amb la complicitat del jove i de la seva néta Clara per escapar-se del geriàtric.

Fitxa tècnica i artística

Producció: Canónigo Films, en producció associada de Televisió de Catalunya, 2009
Productora Delegada TVC: M. Cruz Rodríguez
Direcció: Christian Molina-Sandra Serna
Guió: Manolo Guerrero, Salvador Moré i Christian Molina
Director de fotografia: Javier Salmones
Música: Ix
Intèrprets: Fermí Reixach (Domingo), Nilo Mur (Pau), Katia Klein (Clara), Francesc Garrido (Domingo Jr), Belén Fabra (Gabi) i Teresa Manresa (directora geriàtric)


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut