Estocolm

Estocolm homenatja el grup ABBA amb un museu interactiu

Aquest dimarts ha obert les portes a Estocolm un museu que fa un viatge interactiu pel món del quartet format per Benny Andersson, Frida Lyngstad, Björn Ulvaeus i Agnetha Fältskog. Tot i actuar durant només una dècada, ABBA no ha deixat mai de ser un fenonem comercial, amb més de 380 milions de discos venuts.

RedaccióActualitzat
Visitar rèpliques dels estudis on van enregistrar els discos, emprovar-se'n els vestits o cantar amb hologrames dels membres del grup són algunes de les coses que els fans d'ABBA poden fer en el museu que ha obert les portes aquest dimarts a Estocolm.

"ABBA, el museu" és un viatge interactiu al món del quartet format per Benny Andersson, Frida Lyngstad, Björn Ulvaeus i Agnetha Fältskog, que malgrat actuar durant només una dècada, entre el 1972 i el1982, no ha deixat mai de ser un fenomen comercial, amb més de 380 milions de discos venuts.

El museu és el resultat d'un projecte ideat fa nou anys, però que no va començar a agafar forma fins força més tard, entre altres coses perquè els membres del grup no veien clara la idea. Finalment, tots quatre han donat el seu vistiplau al museu, que espera atreure més de 200.000 visitants anuals.

De fet, tres dels quatre membres d'ABBA van ser presents a la festa d'inauguració.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut