Imatge errònia al In memoriam
Error al In Memoriam Òscars 2017
Los Angeles

"Estic viva": la productora que va veure la seva foto a l'In memoriam dels Oscars

Un altre error en la cerimònia dels Oscars: a l'In memoriam ha aparegut el nom de Janet Patterson, dissenyadora de vestuari morta el 2016, però amb la fotografía de Jan Chapman, una productora que continua en actiu

RedaccióActualitzat

Sembla que aquesta edició dels Oscars serà recordada per les seves pífies. A banda del gran error a l'anunciar l'estatueta a la millor pel·lícula, també s'ha produït un altre gran error a l'espai In Memoriam, en record als membres del món del cinema que han mort aquest any.

Quan han començat a passar les imatges ha aparegut la dissenyadora de vestuari australiana Janet Patterson, que va morir el passat octubre, però la fotografia no era la seva, sinó la de la productora, també australiana, Jan Chapman.

Chapman ha assegurat, en declaracions a la revista Variety, que "es sentia devastada per l'ús de la seva imatge enlloc de la de la seva gran amiga i col·laboradora durant molts de temps Janet Patterson" i afegia " Jo estic viva i sóc una productora en actiu". Patterson i Chapman van treballar juntes a la pel·lícula "El Piano".

Enguany la responsable d'introduir l'In memoriam ha estat Jennifer Aniston, acompanyada de la cantant Sara Bareilles. Aniston va dedicar unes paraules a Bill Paxton, que moria aquest dissabte. Per motius de temps no van poder incloure la seva imatge. L'emotiu homenatge va incloure, entre molts altres, Gene Wylder, Prince, Debbie Reynolds i Carrie Fisher, que s'acomiadava amb un "que la força us acompanyi".

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut