Esteve Escuer entrant al jutjat
Escuer es nega a declarar i diu que dipositarà 13.000 euros per evitar que l'embarguin
Barcelona

Esteve Escuer assegura que lliurarà 13.000 euros al jutge per evitar que li embarguin béns i es nega a declarar

El membre del Consell Nacional de CDC Esteve Escuer s'ha negat a declarar aquest dijous davant del jutge que investiga el saqueig del Palau de la Música tot i que ha assegurat que lliurarà els 13.000 euros que suposadament havia cobrat de la trama, segons han explicat fonts judicials.

RedaccióActualitzat
Aquest dijous s'ha fet la que podria ser l'última compareixença judicial del "cas Millet". Esteve Escuer, actual membre del consell nacional de Convergència Democràtica de Catalunya, però, s'ha negat a declarar.

Escuer estava citat a declarar com a responsable civil a títol lucratiu després que entre els arxius del Palau aparegués una carpeta titulada "Campanya CiU. Esteve Escuer. Eleccions Ametlla maig 2007", amb un paper escrit en ordinador, sense encapçalament, amb la llegenda "He rebut de Fèlix Millet la quantitat de 13.000 euros", datat el 27 de febrer del 2007 i signat per Escuer.

Segons fonts judicials, el també exdirigent del partit a la comarca del Vallès Oriental (Barcelona) ha acceptat consignar el pagament d'aquests 13.000 euros per evitar que se li puguin embargar béns, tot i que el jutge l'ha advertit que la quantitat a pagar podria ser més si es confirmen altres pagaments, ja que la carpeta també contenia un pressupost on detalla tres possibles lliuraments: de 10.000 euros l'1 de març del 2007, de 7.500 euros l'1 d'abril del 2007 i de 25.500 euros l'1 de maig del 2007.

Aquests diners podrien haver servit per finançar campanyes electorals a l'Ametlla del Vallès, d'on va ser responsable local fins al 2005.

Fonts judicials han explicat que entre els documents trobats al Palau de la Música hi hauria altres pagaments a Esteve Escuer fets els anys 1999 i 2002.

Anar al contingut