Esterena a TV3 de la minisèrie històrica "Barcelona Ciutat Neutral"

"Barcelona Ciutat Neutral", la gran producció de dos capítols de 90 minuts, s'emetrà el 28 i 29 de novembre a TV3 a les 22.25.

"Barcelona Ciutat Neutral" és la història d'un amor impossible enmig d'una Barcelona sacsejada per la Primera Guerra Mundial. És una producció de Prodigius Cinema i Televisió de Catalunya, amb la coproducció de Stopline Films, la participació de Rádio e Televisao de Portugal i la col·laboració de l'ICIC i l'ICAA.

Sinopsi:
La Primera Guerra Mundial acaba d'esclatar quan un grup de joves coincideix al port de Barcelona amb la intenció d'agafar un vaixell que no salparà mai. Allí es coneixen el Karl i la Glòria, que comparteixen l'espera amb el Sebastià i la Caterina, un matrimoni de joves pagesos; el Cinto, un pillastre que no coneix límits, i la Maria, que només vol triomfar al món de la revista. Karl és un jove arquitecte de bona família que intenta fugir d'una vida que l'atrapa; Glòria, una sindicalista plena d'ideals. Aquella llarga nit naixerà una amistat que els posarà tots a prova i que els ha d'acompanyar en aquest temps turbulents. Al Karl i a la Glòria aquesta amistat els obre la porta a un sentiment molt més profund, un amor que els sorprèn i sacseja.

Fitxa tècnica i artística:

Directora: Sònia Sánchez
Guió: Xesc Barceló i Jaume Mateu Adrover
Producció executiva: Agustí Mezquida
Producció delegada TVC: Cruz Rodríguez i Susanna Jiménez
Intèrprets: Bernat Quintana (Karl), Nausicaa Bonnin (Glòria), Diana Gómez (Maria), Jordi Pla (Cinto), Laura Aubert (Caterina), Ramon Pujol (Sebastià), Pep Anton Muñoz (Ricardo Vélez), Laura Conejero, Albert Vidal, Laia Martí, Nicolau Breyner, Filipe Duarte, Soraia Chaves, Silvia Rizzo, Frank Freys, Cristina Fabregat, Victòria Serra, Hans Richterc. (Teresa), Pep Pla (Pere Estruch), Albert Pérez (Daniel), Lita Claver (Malafiga), entre d'altres.
Director de Fotografia: Mario Montero
Banda Sonora: Arnau Bataller
Anar al contingut