Estelades i crits de "Visca Espanya!" a la sortida de Puigdemont del Club de Premsa

RedaccióActualitzat

Estelades, senyeres i banderes espanyoles esperaven el president Puigdemont a la sortida del Club de Premsa, on ha comparegut davant d'una gran expectació mediàtica.

Tal com ha passat dins de la sala, a l'exterior del Club de Premsa Brussel·les-Europa, l'expectació també era enorme. La majoria dels congregats eren periodistes de nombrosos mitjans, però també hi havia diversos ciutadans. Alguns mostraven estelades, mentre que d'altres cridaven, de manera ininterrompuda, alternant el castellà i el català, "visca Espanya i visca Catalunya!".

 

Ni els uns ni els altres, però, han pogut interpel·lar directament Puigdemont. El president i la resta d'integrants del seu govern han sortit directament amb cotxe des del pàrquing de l'edifici. Ha estat una comitiva de tres taxis al pas de cadascun dels quals algunes de les persones presents han proferits crits, en castellà, de "covards!".

 

Puigdemont, en canvi, havia arribat a peu. Ho ha fet puntualment a l'hora anunciada, dos quarts d'una, i ha passat, amb un somriure, sense aturar-se per davant dels nombrosos periodistes que l'esperaven darrere les tanques habilitades per a l'ocasió. També hi havia diversos ciutadans, alguns dels quals exhibien una bandera espanyola.

 

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Independència
Anar al contingut