Bitllets de 5 euros
El fals santer va estafar 94.000 euros a la dona
L'Hospitalet de Llobregat

Estafa 94.000 euros a una dona a qui va prometre recuperar el marit amb rituals

Els Mossos han detingut el fals santer a l'Hospitalet de Llobregat i ara busquen dos implicats més en l'estafa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de l'Hospitalet de Llobregat per haver estafat prop de 100.000 euros a una dona a qui va prometre que amb diversos rituals podria recuperar el seu marit, després que feia poc que s'havien separat. L'home, de 33 anys i de nacionalitat guineana, té antecedents policials per fets similars i ha ingressat al Centre d'Internament d'Estrangers, ja que estava en situació irregular.

La víctima, que passava per un mal moment personal per la mort d'un familiar i la separació del seu marit, es va posar en contacte amb l'home, que oferia rituals de santeria a través de diversos anuncis als diaris.

Des del maig de l'any passat es van trobar diverses vegades i la víctima li va arribar a pagar més de 94.000 euros, pràcticament tots els seus estalvis. Després de veure que la situació no millorava, la dona va demanar que li tornés els diners i l'home li va reclamar un altre pagament per fer un sacrifici i evitar la mala sort, fet que va portar la dona a demanar un préstec de 2.400 euros.

La investigació dels Mossos va permetre detectar que el fals santer actuava sempre amb dues persones més. Els agents el van detenir aprofitant una trobada amb la víctima. La investigació continua oberta per localitzar els altres dos implicats en l'estafa. 

Anar al contingut