Sant Feliu Sasserra

Estabilitzat un incendi que ha cremat un centenar d'hectàrees al Bages

Els bombers confien controlar aviat aquest foc que afecta al terme municipal de Sant Feliu Sasserra

Actualitzat

Els Bombers de la Generalitat donen per estabilitzat el foc que s'ha declarat a primera hora de la tarda d'aquest dilluns al Bages, al terme municipal de Sant Feliu Sasserra. Els bombers són optimistes de cara a l'extinció de l'incendi, sobretot després que ha canviat la direcció del vent

 

Una cinquantena de dotacions dels bombers treballen en l'extinció de les flames. El foc ha cremat un centenar d'hectàrees, segons ha explicat el director general de Prevenció d'Incendis, Juli Gendrau. La meitat de la zona crema és agrícola i l'altra, forestals, segons han informat els Agents Rurals.

 

 

El foc ha començat a tres quarts de tres de la tarda en una zona boscosa propera a la carretera B-431. El fum ha arribat fins a Sant Feliu Sasserra i s'ha ordenat durant unes hores que els habitants de Sant Feliu Sasserra evitessin sortir de casa, sobretot els menors, gent gran i persones amb dificultats respiratòries. La bona evolució de la lluita contra les flames, però, ha permès aixecar el confinament al vespre. L'incendi ha afectat una granja, però no s'ha hagut de lamentar cap dany entre el bestiar. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut