Saragossa

Sota control el foc d'Aragó, que ha cremat prop de 14.000 hectàrees

El foc va començar dissabte a les muntanyes de Luna, a la comarca aragonesa de Las Cinco Villas, després d'incendiar-se una màquina recol·lectora

RedaccióActualitzat

L'incendi que va començar dissabte a les muntanyes de Luna, a la comarca aragonesa de Las Cinco Villas evoluciona cap el seu control total. El foc ha afectat 13.500 hectàrees. Segons fonts del govern d'Aragó, els Bombers han treballat durant tota la nit en la zona devastada. Els tècnics són optimistes. La previsió d'un canvi de vent i un descens de les temperatures de deu graus pot afavorir el control de l'incendi.

La rapidesa amb què es van propagar les flames va obligar a desallotjar uns 1.500 veïns dels municipis més pròxims i també dues residències d'avis. Uns 500 bombers han participat en les feines d'extinció de l'incendi amb el suport de 26 mitjans aeris. Es van sumar a les tasques d'extinció mitjans aeris de Catalunya, el País Valencià i Navarra. L'incendi ha afectat una zona de massa arbrada i de sotabosc. Segons ha informat el govern d'Aragó, el foc hauria començat en incendiar-se una màquina recol·lectora.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut