Esquerra reivindica el paper dels ajuntaments per "construir la República"

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana reivindica el paper clau que han de tenir els ajuntaments per construir la República l'endemà de les eleccions. Ho ha explicat la número dos de la llista, Marta Rovira, en un acte sobre el món local.

"Construir república i continuar-la construint a partir del 22 de desembre, per nosaltres també significa construir-la des dels ajuntaments, des dels consells comarcals, des de la base del nostre país, des dels carrers i dels barris, des de les nostres institucions."

Rovira ha instat a continuar amb les mobilitzacions per reclamar l'alliberament dels consellers cessats pel 155 que són a la presó. I demana anar a votar el 21D per renovar el mandat democràtic amb la República.

"Ens conjurem per participar en aquestes eleccions del 21 de desembre i tornar a obtenir un mandat democràtic que faci que el nostre país pugui continuar avançant."

Notícia relacionada: Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

Rovira també ha aprofitat l'acte per denunciar "la repressió" que han patit els més de 700 alcaldes de Catalunya citats per la fiscalia pel seu suport al referèndum de l'1-O i les conseqüències del 155 als consistoris amb "l'excessiva burocratització i la intervenció de les finances de la Generalitat".

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàArticle 155Govern empresonat
Anar al contingut