Ausàs, en una sessió al Parlament durant la seva etapa de conseller. (Foto: ACN)
Ausàs, en una sessió al Parlament durant la seva etapa de conseller. (Foto: ACN)
Barcelona

Esquerra nega haver tingut mai cap relació laboral amb l'exconseller Ausàs

El partit ha fet públic un comunicat després que alguns mitjans han publicat que la Inspecció de Treball investiga si la formació republicana va contractar Ausàs només perquè pogués cobrar l'atur. La formació republicana sí que admet, però, que l'exconseller va treballar durant un mes en una entitat de l'entorn del partit, l'associació Avancem cap a la Sobirania.

RedaccióActualitzat
Esquerra Republicana ha negat haver contractat l'exconseller de Governació Jordi Ausàs ni haver mantingut mai cap relació laboral amb ell. El partit ha fet públic un comunicat després que alguns mitjans han publicat que la Inspecció de Treball investiga si la formació republicana va contractar Ausàs només perquè pogués cobrar l'atur. La formació republicana sí que admet, però, que l'exconseller va treballar durant un mes en una entitat de l'entorn del partit, l'associació Avancem cap a la Sobirania.

Ara, Ausàs està en el punt de mira de la Inspecció de Treball, que creu que va pretendre cobrar l'atur de forma fraudulenta.

Esquerra demana que s'aclareixi per què aquests documents han estat filtrats als mitjans de comunicació amb "manifesta mala fe", segons el partit. També vol que s'assumeixin responsabilitats pel mal funcionament de l'administració pública.

Actualment, l'exconseller Ausàs està suspès de militància d'Esquerra després de ser detingut l'estiu passat per la seva presumpta relació amb una xarxa de contraban de tabac.
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut