Els jugadors del filial blaugrana dedicant el gol d'Espinosa a Tito Vilanova.
Segona Divisió

Espinosa i Munir permeten al Barça B continuar amb la ratxa ascendent davant Las Palmas (0-2)

El Barça B ha guanyat Las Palmas gràcies als gols d'Espinosa i Munir (0-2). El conjunt canari ha disposat d'un penal a l'inici de la segona part, però Momo ha desaprofitat l'ocasió. Els blaugranes, amb aquesta victòria, encadenen nou partits seguits invictes.

El Barça B ha guanyat el Las Palmas gràcies als gols d'Espinosa i Munir (0-2). El conjunt canari ha disposat d'un penal a l'inici de la segona part, però Momo ha desaprofitat l'ocasió. Els blaugranes, amb aquesta victòria, encadenen nou partits invictes.

La primera part a Las Palmas ha estat entretinguda i ha tingut un clar protagonista pel costat blaugrana. Masip ha realitzat diverses aturades que han permès als blaugranes arribar al descans amb l'empat a zero al marcador. Pels canaris, Massoud ha estat qui més perill ha creat amb dos xuts perillosos per un de Denis Suárez, que ha protagonitzat l'acció més clara dels primers quaranta-cinc minuts.

Als dos minuts de la segona, Bagnack ha comès penal sobre Aranda i Momo ha estat l'encarregat de xutar-lo. Des del punt de penal, però, el jugador canari ha enviat la pilota lluny i ha desaprofitat l'ocasió d'avançar el seu equip al marcador. Una acció individual d'Adama Traoré, gràcies a una passada de Denis Suárez, ha estat l'ocasió més clara dels blaugranes a la segona part. Minuts després, Munir i Espinosa han fabricat el gol amb dedicatòria inclosa a Tito Vilanova. Adama l'ha tornat a tenir en uns moments en què el filial blaugrana ha estat inspirat. Munir, a un minut del final, ha anotat el segon gol després d'aprofitar una acció individual avançant-se a la defensa. Amb aquesta victòria, els homes d'Eusebio encadenen nou partit invictes.