Barcelona

Especial Pau Donés a TV3 amb "'Jarabe' contra el càncer", al "Sense ficció"

TV3 dedica aquesta nit un programa a Pau Donés, amb l'emissió d'una entrevista on explica que el càncer se li ha reproduït novament i amb l'emissió del reportatge "'Jarabe' contra el càncer"

RedaccióActualitzat

TV3 dedica aquest dimarts la nit al cantant Pau Donés. A les 21.55, el "Sense ficció" estrena "'Jarabe' contra el càncer", un documental dirigit per Albert Solé i coproduït per Minimal Films, TV3  i Movistar, que explica la lluita del cantant Pau Donés contra aquesta malaltia, i alhora mostra l'univers de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Pau Donés i Albert Solé van treballar durant mesos en col·laboració amb el Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus en aquest documental que vol ser un retrat de la lluita del cantant contra el càncer de còlon, que se li va diagnosticar a l'agost del 2015 i, alhora, una fotografia de com és el dia a dia dels pacients i professionals que conviuen amb aquesta malaltia. En aquesta producció, Pau Donés va decidir donar visibilitat als tractaments a què era sotmès i a les seves pròpies reflexions amb l'objectiu de desestigmatitzar la malaltia i transmetre un missatge positiu. A la seva experiència, se suma la de dos pacients més, Marc Pairó i Meritxell Jané, i la d'una infermera, Carolina Buendía.

La setmana passada es va fer la preestrena del documental als Cinemes Bosque de Barcelona en el marc de la Nit Solidària Vall d'Hebron, que ha recollit fons per a la investigació del càncer.

Cap a les onze de la nit, s'emetrà "Ara, Pau Donés", una entrevista d'Agnès Marquès al cantant després que la malaltia ha reaparegut a la seva vida. Aquets fet coincideix amb el seu retorn als escenaris amb una gira que commemora els seus 50 anys i dues dècades d'èxits amb Jarabe de Palo. En aquesta entrevista, el cantant parla de la vida i de la mort, de l'amor, de la família, dels amics i dels èxits, al mateix temps que es ressegueixen algunes de les seves cançons més autobiogràfiques.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut