Barcelona

Espartac Peran parla amb tu!

Avui a la tarda el presentador del programa "Bocamoll" parlarà a través d'internet amb els usuaris del 3cat24. El xat es farà de 18 a 19 hores i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal. Aquí també es poden deixar preguntes per endavant que la moderadora li farà en directe.

Actualitzat
Espartac Peran (Mataró, 1972) és periodista de professió. Porta molts anys lligat a TV3 on ha participat en programes com "El trànsit" o més recentment "Els matins" amb Josep Cuní.

L'octubre de l'any passat va fer un canvi de registre total per presentar, per primera vegada, un concurs de caire cultural, el "Bocamoll", que s'emet de dilluns a divendres, just abans del "Telenotícies vespre", en substitució de "La cuina de l'Isma". Aquest concurs està basat en un programa d'èxit al País Basc, "Mihiluze", que s'emetia a la cadena de televisió ETB1.

El concurs "Bocamoll" fa servir els recursos i el llenguatge audiovisual estàndard; remarca la funció lúdica de la llengua; potencia la participació activa dels espectadors, i dóna una visió oberta que combina temes locals i temes internacionals, urbans i rurals, moderns i tradicionals. El programa ha agafat, en molt poc temps, un índex d'audiència espectacular.

Diumenge passat, 30 de març, es va realitzar una edició especial infantil, on els nens i les nenes van demostrar el seu coneixement de la llengua catalana participant en totes les proves, igual que els adults que arriben a la final del "Bocamoll" diàriament. Encara queden dues edicions més infantils on les famílies podran gaudir dels coneixements dels infants (els diumenges 6 i 13 d'abril).

Avui, Espartac Peran serà el convidat del xat del 3cat24 per parlar amb vosaltres en directe a través d'internet. El xat es farà de 18 a 19 hores i el contingut íntegre es publicarà posteriorment al portal.

Podeu deixar les vostres preguntes per endavant aquí mateix o enviar-les a la bústia de correu electrònic elmeu3cat24@tv3.cat i les anirem publicant. La moderadora del xat les farà arribar en directe al convidat.

Per participar-hi caldrà registrar-se, encara que també serà accessible a tothom que simplement vulgui assistir al diàleg. Us hi esperem!

----------------------------------------------
Pots llegir què va passar als xats anteriors del 3cat24 amb Tomàs Molina, Xavier Graset i Ramon Pellicer.
Anar al contingut