Els jugadors de la selecció espanyola, amb Thiago i Piqué al capdavant, a l'últim entrenament (Reuters)
Futbol

Espanya vol deixar enrere l'afer Lopetegui en l'estrena al Mundial

Fernando Hierro s'estrenarà a la banqueta espanyola aquest vespre (20.00) contra una selecció portuguesa liderada per Cristiano Ronaldo

Actualitzat

Arriba el gran dia per a la selecció espanyola: l'estrena al Mundial de Rússia, que a més és contra la selecció portuguesa, vigent campiona d'Europa i sobre el paper el principal rival pel primer lloc del Grup B (20.00).  

Un partit amb molts arguments esportius però que té encara més rellevància per la destitució de Julen Lopetegui, fins fa dos dies seleccionador espanyol, per haver-se compromès amb el Reial Madrid sense informar-ne la Federació Espanyola. Fernando Hierro serà l'encarregat de dirigir el grup, que ha arribat al Mundial seguint una trajectòria impecable.

Es preveu que Hierro confiarà en els jugadors amb més ofici per tirar endavant la situació, entre ells els blaugranes Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta.

Al davant, Espanya hi tindrà una selecció portuguesa liderada per Cristiano Ronaldo, i amb altres elements destacables, com el valencianista Pablo Guedes. Un adversari amb perill en un moment delicat.

Espanya i Portugal saltaran a la gespa de l'estadi Fixt de Sotxi sabent el resultat de l'altre partit del grup, el que enfrontarà el Marroc i l'Iran a partir de les 16.00 a Sant Petersburg.

Abans, a les 14.00, la selecció uruguaiana de Luis Suárez mesurarà les seves forces amb Egipte. Mohammed Salah, lesionat durant la passada final de la Champions, podria reaparèixer en aquest partit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut