Futbol

Espanya té una nova oportunitat de fer història en la Copa Confederacions

Un any després de proclamar-se campiona d'Europa, Espanya té l'oportunitat d'eixamplar el seu prestigi en un torneig, la Copa Confederacions, que serveix de pròleg de la celebració del Mundial del 2010. "La roja" obre la seva participació en la competició aquest diumenge davant la dèbil Nova Zelanda i, malgrat la presència de rivals d'entitat com el Brasil i Itàlia, l'equip de Vicente del Bosque, que manté el grup guanyador de l'Eurocopa, és el principal favorit al títol.

Actualitzat
La selecció espanyola espera un debut plàcid a la Copa Confederacions aquest diumenge contra Nova Zelanda. Els campions d'Oceania són la 82a selecció del rànquing FIFA, mentre que Espanya n'és la primera. Davant la falta d'entitat del rival, bona part de la tensió de les últimes hores abans del partit han estat els rumors que situen David Villa al Reial Madrid de Florentino Pérez.

En tot cas, el davanter asturià serà titular aquest diumenge a la punta d'atac al costat de Fernando Torres. També es perfilen com a titulars els catalans Carles Puyol, Xavi Hernández, Joan Capdevila i Cesc Fàbregas.
Anar al contingut