Espanya s'imposa sense problemes a la dèbil Xina abans del decisiu partit contra Sèrbia

La selecció espanyola va derrotar sense problemes la dèbil Xina per 3-0 en partit amistós que es va disputar a Salamanca sota una intensa pluja. Luis Aragonés va aprofitar el partit per fer proves de cara al decisiu Sèrbia-Espanya de dimecres que ve, corresponent al grup 7 de classificació per al Mundial. Torres, de penal, Xavi, en un llançament de falta desviat per un defensa, i Joaquín, amb una bonica vaselina, van ser els golejadors de l'equip espanyol contra un rival molt inferior i que gairebé no va inquietar la porteria de Casillas durant els 90 minuts.

En un partit d'autèntic tràmit, la selecció espanyola va utilitzar la dèbil Xina com a espàrring abans del decisiu Sèrbia-Espanya de dimecres que ve. Luis Aragonés va aprofitar el partit per fer proves contra un rival molt inferior. Quan només passaven dos minuts de l'inici del partit, Fernando Torres va inaugurar el marcador transformant un penal sobre Luque. El domini espanyol va ser molt clar i en el minut 20, l'àrbitre va anul·lar un gol de Pablo per un fora de joc de Torres. I en el 31 va arribar el segon. El blaugrana Xavi va fer un llançament de falta que va desviar un jugador de la tanca defensiva al fons de la porteria xinesa. En la segona meitat i sota una intensa pluja, Joaquín, en el minut 52, va establir el definitiu 3-0 amb una bonica vaselina. Després del típic "carrousel" de canvis en tots dos equips, el ritme del partit va decaure molt. Els xinesos van poder marcar el gol de l'honor però Casillas va estar encertat en l'única vegada que es va haver d'esforçar. I a cinc minuts per al final, el debutant Luis García va poder arrodonir la golejada amb el 4-0 però el seu xut es va estavellar al travesser.